11 December

de jaren ‘80: Omgevingskunst.

anno Nu: Blauwe Golven Arnhem die ter discussie staan.

21 November

Bijeenkomst over stadsvernieuwing. Op 21 november worden twee recente voorbeelden besproken uit Nijmegen (Waterkwartier en Kolpingbuurt), waar energietransitie, sociale versterking en (steden)bouwkundige vernieuwing een grote rol hebben gespeeld, in combinatie met bewonersparticipatie.

Programma

17:00-18:00       rondwandeling door de Kolpingbuurt (optioneel) vanaf De Inloop onder leiding van Martin-Paul Neys

18:00                mogelijkheid voor soep met broodjes

18:30                inleiding jaren 70 Stadsvernieuwing door Sofia

18:45-19:30      presentatie Waterkwartier door Mechtild Linssen

19:45-20:30      presentatie Kolpingbuurt door Martin-Paul Neys

Na afloop is er tijd voor een borrel!

De bijeenkomst is in wijkcentrum De Inloop, Kolpingstraat 10, 6532 WP Nijmegen (in de Kolpingbuurt).  Meld je aan voor deze bijeenkomst via Arjan van der Laan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

20 februari 2020

de jaren ‘90  Knooppunt Arnhem - Nijmegen

anno Nu:Park Lingezegen.

Excursies

70 Jaar GSRO

De GSRO twittert

Volg nieuws uit de vakwereld en over Oost Nederland via onze twitter tijdlijn hieronder:

Lid worden

De GSRO organiseert zo'n 10 bijeenkomsten per jaar. Kennisuitwisseling en netwerken zijn dan allebei belangrijke onderdelen. Tijdens een broodje voorafgaand aan de bijeenkomst kom je oude en nieuwe bekenden tegen.

Lid worden kost slechts € 40,- per jaar en staat open voor vakgenoten die iets hebben met Oost Nederland. Word ook lid door het formulier in te vullen. Óf stuur een mailtje naar info@gsro.nl om meer informatie op te vragen.

Word nu lid

 

Doel

Het belangrijkste doel van de GSRO is om ervaringen te kunnen uitwisselen onder vakgenoten werkzaam in de ruimtelijk inrichting. Tijdens de bijeenkomsten wordt een actueel onderwerp voor het voetlicht geplaatst. De onderwerpen betreffen het brede vakgebied van de ruimtelijke ordening en ruimtelijke inrichting. De uitwisseling van praktische en theoretische ervaringen tussen vakgenoten vormt een belangrijk aspect.

Leden

Het ledenbestand van de GSRO bestaat uit architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, economen, landbouwkundigen, sociaalgeografen, planologen, verkeerskundigen, recreatiedeskundigen en juristen in de publieke of private sector. De GSRO heeft een klein bestuur dat de dagelijkse gang van zaken regelt.

GSRO