11 December

de jaren ‘80: Omgevingskunst.

anno Nu: Blauwe Golven Arnhem die ter discussie staan.

21 November

jaren ‘70: Stadsvernieuwing – benedenstad Nijmegen – Klarendal Arnhem.

anno Nu: Kerckebosch Zeist, of Modekwartier Klarendal, of kleinere plaats in de regio.

20 februari 2020

de jaren ‘90  Knooppunt Arnhem - Nijmegen

anno Nu:Park Lingezegen.

2 Oktober

jaren ‘60: Woonwijken - Presikhaaf, Dukenburg, Hengelose Es.

anno Nu: Herstructurering Hengelose es

De Hengelose Es is een bijzondere wijk, in deze naoorlogse flatwijk, ontworpen door Van Broek en Bakema vindt een ingrijpende herstructurering plaats. Programma volgt na de zomer. Wel is al wel bekend dat start van het bezoek zal zijn om 18.00 uur

Excursies

70 Jaar GSRO

De GSRO twittert

Volg nieuws uit de vakwereld en over Oost Nederland via onze twitter tijdlijn hieronder:

Lid worden

De GSRO organiseert zo'n 10 bijeenkomsten per jaar. Kennisuitwisseling en netwerken zijn dan allebei belangrijke onderdelen. Tijdens een broodje voorafgaand aan de bijeenkomst kom je oude en nieuwe bekenden tegen.

Lid worden kost slechts € 40,- per jaar en staat open voor vakgenoten die iets hebben met Oost Nederland. Word ook lid door het formulier in te vullen. Óf stuur een mailtje naar info@gsro.nl om meer informatie op te vragen.

Word nu lid

 

Doel

Het belangrijkste doel van de GSRO is om ervaringen te kunnen uitwisselen onder vakgenoten werkzaam in de ruimtelijk inrichting. Tijdens de bijeenkomsten wordt een actueel onderwerp voor het voetlicht geplaatst. De onderwerpen betreffen het brede vakgebied van de ruimtelijke ordening en ruimtelijke inrichting. De uitwisseling van praktische en theoretische ervaringen tussen vakgenoten vormt een belangrijk aspect.

Leden

Het ledenbestand van de GSRO bestaat uit architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, economen, landbouwkundigen, sociaalgeografen, planologen, verkeerskundigen, recreatiedeskundigen en juristen in de publieke of private sector. De GSRO heeft een klein bestuur dat de dagelijkse gang van zaken regelt.

GSRO