Bijeenkomsten 2018

Januari

dinsdag 23 januari 2018   NIEUWJAARSBORREL

Een nieuwjaar en een frisse start

We beginnen 2018 niet met een reguliere bijeenkomst, maar net als verleden jaar, met een nieuwjaarsborrel op dinsdag 23 januari in Arnhem. In het eerste gedeelte van de avond zal er tijd ingeruimd worden voor de Algemene Leden Vergadering (ALV),

waarbij we de jaarstukken van 2016 en 2017 aan de orde stellen. Deze jaarstukken ontvangt u begin januari 2018.Ook zal er die avond een bestuurswissel plaatsvinden: Henk Jense neemt als voorzitter afscheid van de GSRO. Het bestuur draagt Sonja Scholten voor als nieuwe voorzitter. Ook Wilger van Aalst neemt afscheid. Het bestuur draagt Tim Strikers voor als nieuw bestuurslid. Hij zal zich in het bestuur vooral bezighouden met de programmaraad.Vervolgens zal Robbert Rhemrev ons kort iets vertellen over Architectuur in Indonesi├ź. Dit als inleiding op 1 van de volgende bijeenkomsten, waarin dit onderwerp centraal zal staan.Daarna nemen we ruim de tijd om bij te praten.

Locatie:We hebben voor deze avond Cafe TAPE bereid gevonden om ons te ontvangen.

Cafe TAPE bevindt zich aan de Hommelstraat 66, 6828AL te Arnhem. Meer ingezoomd is te zien, dat Cafe TAPE zich op loopafstand bevindt van station Arnhem Velperpoort (ongeveer 500 m). Voor hen die met de auto komen: tegenover Station Velperpoort is een prima parkeergarage.

Programma:

18.00 uur:         ontvangst met soep en broodje1

19.00 uur:         ALVjaarstukken 2016 en 2017bestuurswisselingen                       

korte inleiding van Robbert Rhemrev

19.50:               nieuwjaarsborrel

Aanmelden gewenst !!

Je kan je voor deze avond bij mij aanmelden tot 20 januari door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor de goede orde: Soep/broodje en twee consumpties zijn voor rekening van de GSRO, daarna op eigen rekening. Uiteraard zijn introduc├ęs van harte welkom.

We hopen, dat u tussen het aanbod aan nieuwjaarsborrels tijd kunt vrijmaken voor de GSRODus: kom naar de nieuwjaarsborrel! Vriendelijke groeten, namens het bestuur,Jos van der Mark

Excursies

Het Ruhrgebied

 

 Ruimtemakers-Oost/GSRO 2019
Vrijdag 14 juni 2019
Dwalen door een steeds weer verrassend Ruhrgebied

De GSRO twittert

Volg nieuws uit de vakwereld en over Oost Nederland via onze twitter tijdlijn hieronder:

Doel

Het belangrijkste doel van de GSRO is om ervaringen te kunnen uitwisselen onder vakgenoten werkzaam in de ruimtelijk inrichting. Tijdens de bijeenkomsten wordt een actueel onderwerp voor het voetlicht geplaatst. De onderwerpen betreffen het brede vakgebied van de ruimtelijke ordening en ruimtelijke inrichting. De uitwisseling van praktische en theoretische ervaringen tussen vakgenoten vormt een belangrijk aspect.

Leden

Het ledenbestand van de GSRO bestaat uit architecten, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, economen, landbouwkundigen, sociaalgeografen, planologen, verkeerskundigen, recreatiedeskundigen en juristen in de publieke of private sector. De GSRO heeft een klein bestuur dat de dagelijkse gang van zaken regelt.

GSRO